Kedves Olvasó!

Ha szeretsz pergetni, ha bírod a stresszt (óriási csukákkal kell megküzdened), akkor jó hírem van számodra: még lehet nevezni a 2010. november 13-án (szombaton) megrendezésre kerülő I. Strike Pro-Eurohorgász parti pergető kupára!!!

A verseny a Nagybivalyosi S II. pályán kerül majd megrendezésre. Nagybivalyos S II, hát igen, amint kimondom ezt a horgászvizet, tiszta libabőr lesz a hátam és kalandra éhes szívem óriásit dobbanva jelzi, akár ebben a percben is képes lennék elindulni egy újabb megmérettetésre. Ez a víz, nem akármilyen!!! Számtalan óriási csuka él a tóban (utolsó augusztusi versenyen egy hatalmasat,egy 81cm-eres krokodilt sikerült rácsábítanom a wobbleremre, no de ezt majd egy új bejegyzésben kifejtem bővebben videóval és képekkel illusztrálva). Mondhatjuk, hogy ez a Várpalota városa mellett fekvő tavacska, az ország egyik leghíresebb ragadozós tava, ahol akár 10 csodaszép krokodilpofájút is megfoghatsz egy 5 órás verseny alatt, ha ügyes vagy. 

Egy verseny, ahol a nevezési díj ellenében (ami 6500Ft), egy csodás ebédet fogyaszthatsz, ezen kívül ajándékba kapsz (akár fogtál halat akár nem) egy Byron 200 méteres teflon zsinórt, 1db strike pro woblert, egy 2000ft értékű kupont, amit a fish.hu online webáruáhzban tudsz beváltani.

A versenyen 70 fő nevezését tudják elfogadni, MÉG 6 SZABAD HELY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A verseny, ahol nem számít hogy kezdő vagy, vagy profi, Minden kedves résztvevő megbecsülésben és elismerésben részesül, erről maga a főrendező, Kalacsi JÁnos gondoskodik mindig, majd meglátod!!!!!

Minden információt (jelentekzés módja, fizetés, verseny szabályai) megtalálsz a következő elérhetőségen:

http://kalapeca.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=177&Itemid=114

Feszes zsinórt és ahogy a címben írtam, csak óvatosan, mert a csukák nagyok és harapnak!!!!

Találkozzunk november 13-án a versenyen!!!!

A fotókon Kalacsi JÁnosné és Kalacsi János látható egy-egy nagybivalyosi pöttyös-testűvel:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr602385518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doricarp 2010.10.27. 14:02:46

@Passzivista: Szia Passzivista! Ez a kép valami fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rámentem a linkre és totál lefagytam!!!
Te Vagy a képen ezzel a giga-krokodillal???? :)
Hol fogtad/fogtátok? A csodás hátteret nézve, valahova északra, Finnország köré tippelném.
Nagyon örülök, hogy írtál és a képet külön köszönöm, már ezért megérte, hogy el kezdtem írni a blogot!
Ha még vannak képek, amiket szívesen megosztanál az Olvasókkal, linkeld kérlek, ez mindenkinek élmény!!!
Sportbaráti üdvözlettel: Doricarp :)
süti beállítások módosítása