DORICARP AJÁNLÁSA: NE HAGYD KI AZ ÉV VERSENYÉT!!!

              
                         Tápiószentmárton Tőzeges Tó.

Helyszin: Tápiószentmárton Tőzeges Tó

 GPS Koordináták: N47.35808° E19.75053°

A verseny időpontja: 2011. Április 03. Vasárnap!  

A verseny jellege: Női Egyéni Parti Pergető Verseny! 

Nevezés: 5000ft/fő. Nevezni a verseny szervezőjénél lehet, a nevezési díjakat postai úton vagy átutalással is be lehet fizetni!

A nevezési összeg magában foglalja a kísérő részére is, a reggeli, ebéd, és az italok árát!

Postai befizetés esetén:Kalacsi János 2711 Tápiószentmárton Madách u.37.

Átutalással: OTP Utalási szám: 11773683-69022302 /a megjegyzés rovatban kérjük ráírni a versenyző nevét!/ 

Nevezési határidő:2011. Április 01.

A verseny szervezőjének elérhetősége:Kalacsi János Tel:+36-30-2006487,email:kalacsij@t-email.hu

A verseny menetrendje:

07.30-tól 08.30-ig: a versenyzők fogadása, reggeli, sorsolás.

08.45-től 09.00-ig: rajthelyek elfoglalása a sorsoláskor kihúzott emelkedő sorszám szerint!

Verseny ideje: 09.00-órától 13.00-óráig tart.

Ebéd: 13.15.-től 13.-45.-ig!

Ünnepélyes eredményhirdetés: 14.00-órakor lesz a halőrháznál!

Magyarországon másodszor  kerül megrendezésre kizárólag Női versenyzőkből álló Parti Pergető Kupa újabb remek helyszínen, Tápiószentmártonban!A verseny névadója és támogatója az EuroHorgász Magazin!A versenyről képes beszámoló fog megjelenni az EuroHorgász Magazinban!Valamennyi versenyző ajándékban fog részesülni!Szeretettel várjuk olyan hölgyek jelentkezését is akik még soha nem indultak versenyen! Itt a nagy lehetőség, hogy részesei legyenek az ország második Női Parti Pergető versenyének, amelyet a jövőben tovább fogunk folytatni!

Szabályok:Bármilyen pergető módszer és műcsali használata megengedett,de csak egyetlen csalival szerelt készség használható!Pl: a twister fölé nem köthető műlégy!A horgászbotok hossza és súlytartománya nincs limitálva. Csak a szabályosan,nem kívülről akadt ragadozó halak számítanak bele a pontozásba!A halakat a mérlegelésig kíméletesen élve kell tartani,az elpusztult halakat a versenybírók nem mérik le!A versenybe beleszámít a csuka,süllő,harcsa és a sügér. Minden versenyzőnek kötelező a merítő, haltartó, és a horogkiszedő csipesz használata!

Fontos! Minden versenyző tetszés szerint hozhat magával egy fő segítőt, aki kizárólag a merítésben és horogkiszedésben segítheti a versenyzőt! 

Pontozás: Minden kifogott ragadozó /harcsa, csuka, süllő,/ cm-ként 1pont+10 bónusz pontot ér.Pl:egy 60cm csuka 60+10=70 pont.A sügér megfogásáért cm-ként 1pont jár! Azonos pontszám esetén a több halat fogó versenyző a kedvezményezett. Amennyiben a darabszám is meg egyezik a nagyobb hal fogása a döntő.

Díjazás: l.-ll.-lll.-helyezettek, valamint a legnagyobb halat és a legtöbb halat fogó versenyzők az EuroHorgász Magazin által felajánlott értékes díjazásában fognak részesülni!

A versenyen a versenyzők saját felelősségükre vesznek részt, a versenyen esetlegesen történő balesetekért, károkért a rendezőség felelősséget nem vállal!

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr142655887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása