Kedves Olvasó!

A "Tökéletes nap" című bejegyzést teljessé téve, szeretnék egy két emlékezetes képet megosztani:

Korábbi bejegyzésemben említettem, hogy Orin és rajtam kívül, más nem nagyon horgászott a vízen, a terület érintetlen volt. Jobb, ha egy ilyen túrára elvisszük magunkkal a túlélőfelszerelésünket, vagy ha hely hiányában azt nem is tudjuk magunkkal cipelni, legalább egy ilyen "emberes" vágóeszközt csapjunk a pecafelszerlés mellé, ahogy azt Ori tette, nem bántuk meg ... :)

 

A kép magáért beszél, fantasztikus! A pálya a háttérben, melyet örömmel és izgalommal áltunk neki meghorgászni. Olyan ez a kép, mint egy festmény, a kedvencem!

  

  

 

Erdővel ölelt horgászvilág, de jó lett volna itt maradni örökre!!!

 

Ori, aki megmentette aznapi horgászbecsületünket ezzel a csodás, mélyzöld színű csukával. Szép volt Ori!!!

 

Ori suhint és az úszó csapódik! Ha jól megnézzük a képet, még látszik a vízen, hova érkezett Unokatesóm piros bóbitás úszója, ígéretes, ugye? No ez volt a gyilkos hely, ahonnan a csuka és a sügér is rávetette magát a kis kárászra.

 

Menj haza Te csodás szivárvány hal! Ez a sügér, amilyen pici volt, olyan színes, pompázott a napsugarak között, megkoronázva ezzel horgászatunkat.

 

 

Nem csak horgászparadicsom, de vadász is ez a környék!!!

 

Fantasztikus nap volt, egy fantasztikus Emberrel, köszönöm +1szer Orikám!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr982490642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olmi 2010.12.03. 17:36:49

Wow!!! Csodálatos a táj!!! Nagyon tetszenek a képek, a kedvencem a második és a harmadik! Gyönyörű lehetett!!! Örülök, hogy ilyen jól sikerült ez a peca :-)
süti beállítások módosítása