Kedves Olvasó!

Kedd éjjel van, azaz mindjárt szerda hajnal. Tudom, nem írtam hétfőn, most minden szabad percemet a vasárnapi verseny élménybeszámolójának írására fordítom. Már a vége felé járok, de még van néhány dolog, amit le szeretnék írni, hamarosan publikálom a cikket, de addig is gondoltam megosztok veltek egy hírt.

A pecavilag.hu interntes oldal fotópályázatot írt ki, még jó pár héttel ezelőtt és az a nagyon jó hírem van, hogy Apukám által készített kép, a Zsűri döntése alapján, a beküldött 138 pályázatból a 6. előkelő helyen végzett. Csatolom a képet és alatta a linket is, hogy akit érdekel, meg tudja nézni a Top 10 képet a honlapon.

Egyben gratulálni szeretnék a blogon keresztül az első három helyezettnek, igazán szépek a fotók!!!!

 "Himalája a Balatonon"

 

http://www.pecavilag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=131:fotopalyazat-eredmenyhirdetes&catid=34:pecavilaghu&Itemid=66

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr682401967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horviaki 2010.10.28. 09:26:15

Köszönöm a gratulációt!
Azért is nagyon örültem a hatodik helyezésnek, mert egy nagyon egyszerű kis Olympus készülékkel készítettem a képet abszolut amatörként ,de úgy látszik jókor voltam jó helyen és elnyerte a teszésemet a szép látvány!
Üdvözlet minden kedves olvasónak.

kalapeca 2010.10.29. 17:50:19

Szia Dóri! Gratula a papának,ez díjat érdemel nálam!Na látom a fotósom a Strike Pro Pergető Kupára már meg is van!Meg van a botod,viszem a versenyre és zsinórt is!Üdv:kalapeca

zora75 2010.10.30. 19:44:43

Ügyes! Gratula! Nem csak pecázni tudtok:-))pusza

Doricarp 2010.10.31. 19:23:02

@kalapeca: Szia János! Jaj de szuper, hogy írtál, már mondtam is Apámnak, hogy készítse a fotóáppárátot a novemberi versenyre, remélem sok akciót kell majd lefényképeznie :)
Hú, hallod,ezzel a bottal meg az extrákkal már úgy besóztál, hogy már most indulnék szívem szerint Nagybivalyosra :))
puszillak
süti beállítások módosítása