Kedves Olvasó!

November 6. szombat van, süt a nap, valami fantasztikus az idő odakint!

A tegnap délutánom, azzal telt, hogy végignéztem a www.horgasz-tavak.hu/ weboldalon (király kis honlap, ajánlom minden horgászvíz kereső figyelmébe!!!) található tavakat Pest megyében, mert elhatároztam, hogy a holnapi napot, vasárnap, horgászattal töltöm, csak a "célvíz"-ről még döntenem kellett. No, nem azért tart olyan sok időbe kiválasztanom a tavat, mert nincs miből válogatni, hanem mert kifejezettem a sporthorgász tavakat keresem, azaz az olyanokat, ahol kapható sporthorgászjegy. Óriási örömmel tölt el, hogy véleményem szerint egyre több horgászvíz ajánlja fel a sporthorgász jegyeket, azaz egy jóval kedvezőbb jegyért (kb. 1500Ft) horgászhatsz a tavon a nappali órákban, de a halat fényképezés után, kíméletesen vissza kell engedni a vízbe.

Sok-sok keresgélés után sikerült találnom egy olyan tavat Isaszegen (Isaszegi Horgász Egyesület) isaszegihorgaszto.5mp.eu/web.php  , ahol a sporthorgászjegy opció mellett, ráadásul a ragadozókra való pergetést is engedélyezik.

Megvan a tó, megvan a sporthorgászjegy, holnap indulhat a nagy bevetés!

A tapasztalatokról természetesen beszámolok, ha érdekel, tarts velem!

Sporthorgászi üdvözlettel:

Doricarp :)

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr762427585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nils master 2010.11.17. 07:31:07

szia dori!
felkeltetted érdeklödésem és szeretnék bővebben foglalatoskodni a kérdéssel,mármint versenyeken részt venni!
ha még aktuális,és tudsz segiteni kérlek irj!
amugy a mult heten csunyán beleszaladtam a csukeszokba,2 nap 42 db és magyar vizeken!!!!!
üdv h gabi!

Doricarp 2010.11.17. 19:03:36

@nils master: Ciao Gabi! De örülök, hogy írtál!!! Felhívtam a versenyek főszervezőjét, Kalacsi JÁnost és megkérdeztem, hogy lesz-e még idén verseny, hogy tudjak Neked válaszolni.
Idén, nagyon kegyes volt hozzánk az időjárás, de általában, János azt mondta, hogy az utolsó versenyek novemberben szoktak lenni, idén is így van. Viszont jövőre nagyon sok színes-izgalmas verseny lesz, feltétlenül írok majd itt a blogon mikortól lehet nevezni és hogyan. Nagyon szuper lenne ha minél többre tudnál jönni.
Hallod, két nap alatt 42db???? Külföldön is nagy teljesítmény, hát még itthon, gratulálok hozzá, nagyon szép!
Itt fogtad a környéken, vagy sokat utaztál érte?

További szép napot Neked,
Ciao,
Dori

nils master 2010.11.17. 21:05:09

@Doricarp: ha van időd és kedved velem tarthatsz pá jó helyre hol a csukák imádják a vasat. amúgy ma benulláztam,megesik ez is,de hétvégén teli hold!
üdv

Doricarp 2010.11.17. 22:52:14

@nils master: Ciao Gabi! Nagyon király lenne!!! Most pénteken megyek az Unokatesómhoz horgászni le az Alföldre, de mit szólnál valamelyik nap/délután ahogy Neked jobb, mondjuk a jövő héten?

Aki nem perget, az nem is nullázik. Ez hozzátartozik a sporthoz. Ha mindig fognánk a csukák is unnák, meg mi is :)
Szerintem van, aki egy életben nem fog 42 csukát, nem hogy két nap alatt, szóval ha egy évet betliznél, még akkor is nyerőre állnál :)

nils master 2010.11.18. 08:04:36

@Doricarp: szia!
ok nekm8 melyik nap,mindenre nyitott vok,de ez már csak rajtad áll.
kapcsolat;706063441.dobj egy sms-t.
szép napot!

nils master 2010.11.18. 08:44:32

dobtam fel pár képet kedvcsinálónak!

Kósza_kabóca 2011.01.12. 14:17:31

Állati a csukás videó, nem semmi teljesítmény! Csak így tovább!
süti beállítások módosítása