Kedves Olvasó!

Szeretsz horgászni, de jön a tél?

Többé, nem akadály a hideg, sötét, hosszú hónapok áthorgászása, mert decembertől, itt az Eurohorgász magazin TV adása, az EHTV!!!

Ma reggel néztem meg a decemberi, 0.adás előzetesét, és véleményem szerint ÓRIÁSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Komolyan, olyan érzésem volt mikor a promot néztem, mintha egy moziban ülnék, állati jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Tisztára libabőrös lett a kezem, mikor elkezdődött, hogy "egy versenysorozat" és utána csattogva jöttek a képek, mint egy izgalmas krimiben. Nagyon tetszik a film stílusa!!!!

Egy biztos, az ezutáni előzetest követően, esélyük nincs a moziknak, hogy bevonzanak engem decemberben filmet nézni, mert a PREMIER, amit látni szeretnék, azt nem ők, hanem az EHTV sugározza majd!!!   :)

A blogon keresztül szeretnék gratulálni, Mindazoknak, akik a promo elkészítésében tevékenykedtek, nagyszerű munka!  Alig várom, hogy az egészet láthassam!

Ha részese szeretnél lenni egy felejthetetlen horgászélménynek, nézd meg Te is a film előzetest és decembertől, keresd a Fishing&Hunting TV csatorna adásai között az EHTV műsorát!!!

Íme a link az promohoz: www.youtube.com/watch

Mindenkinek jó horgászást és feszes zsínórt kívánok a számítógép és a TV képernyőjén keresztül is :)

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr42444166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olmi 2010.11.12. 12:17:11

Tetszett!!! :-)))

Oriznya 2010.11.16. 13:12:42

Tetszik a bemutató kár hogy nincs itthon F&H tv de majd bekéredzkedem valahová a műsor idejére! Nem vagyok ugyan vérbeli horgász csak vadász de a nagyhal látványa engem is lázba hoz és annál jobban tudok szurkolni kedvenc uncsi tesómnak aki férfiakat megszégyenítve űzi ezt az ősi szenvedélyt!Görbüljön feszüljön és engedd szabadon! Puszi Dórinak! Ori. :)

Doricarp 2010.11.16. 16:01:05

@Oriznya: Ciao Orikám!
Jaj de örülök, hogy megnézted a promot, meg hogy írtál, köszi szépen!!!!
Mondataidból árad a szeretet, mint mindig, köszönöm!!!
Remélem egyszer Te is indítasz egy vadász-blogot, vagy ha Neked nem lesz időd, mert olyan felkapott leszel a médiában, itt most megígérem, hogy indítok egyet én, ami Rólad és vadászkalandjaidról fog szólni :)))
Millió puszi Neked!!!
süti beállítások módosítása