Kedves Olvasó!

A november 13-án megrendezésre kerülő Strike-pro Eurohorgász parti pergető verseny, Kalacsi Jánostól (főszervező) már eddig is megszokott nagyon magas színvonalú, baráti hangulatú, ajándékdús versenyek hű folytatása volt.

A 80 feletti versenyzői létszám, azt hiszem magáért beszél. Óriási dolog, úgy gondolom megmozgatni 80 embert Magyarország minden tájáról!!! sőt még Horvátországból is érkeztek pergető horgászok, hogy részt vegyenek e rangos eseményen.

Az idő fantasztikus volt, végig sütött a nap, levegőn voltam és ami a legjobb volt az egészben, hogy Nővérem is elkísért erre az eseményre, öt órán keresztül mellettem állva, drukkolt, hogy sikerüljön elcsípni egy csukát. Sajnos a halak messze nem ettek úgy, mint augusztus 15-én amikor utoljára ezen a tavon jártam (csodálatos 81cm-res csukát sikerült kivarázsolni a vízből), de ez a kedvünket egy percre sem szegte.

A horgászatot egy csodás ebéd koronázta meg, ahol a nem mindennapi főételt, még sütemény is követte!!! majd következett, a mindenki által várt eredményhirdetés. A helyezetteknek most is szeretném kifejezni a gratulációmat, illetve Mindenkinek aki bár hal nélkül fejezte be a viadalt, de végig küzdött és átpecázott 5 órát a tóparton.

Köszönöm Kalacsi Jánosnak, hogy ilyen magas színvonalú, baráti hangulatú, értékes díjazású versenyt szervezett megint, és már alig várom a következő évadot, hogy 2011-ben újra a csukák nyomába eredjek a Kalapeca és az Eurohorgász nevével fémjelzett versenyeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr992455642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása