Kedves Olvasó!

Annyit elöljáróban elárulnék az október 24.-én, Robinson szigeteken megrendezésre került pergető verseny beszámolójából, hogy az első helyet kimagasló eredménnyel Gégény Viktor nyerte, tessék kapaszkodni, 21 db csukát fogott öt óra alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viktor mellett, számos Profi versenyző vett még részt (Taki, Fürtös,... és ha folytatom, akkor betelik az oldal és a blog is, így inkább nem írom tovább :) az említett versenyen, de mivel most lehetőség adódik, a Haldórádónak hála, Viktor profi technikáját és az általa alkalmazott csalikat iszonyat közelről, percről percre, akár többször is lejátszva megfigyelni, szeretném megosztani ezt a vizuális élményt, Minden kedves érdeklődővel!!!

Íme: www.haldorado.hu/articles.php

Minden kedves Olvasónak örömteli videózást és hasonlóan nagy "krokodilt" kívánok a horgára, mint amilyet Viktor akasztott a kisfilmben :)

A bejegyzés trackback címe:

https://doricarp.blog.hu/api/trackback/id/tr512422652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olmi 2010.11.05. 10:22:18

Rákattintottam a linkre...egyenlőre csak a képeket néztem meg. Hát, nem semmi!!! :-)
Szerintem 1-2 év és itt a blogon is visszaköszön néhány óriási "krokodilpofájú" ;-)))
Hajrá Dóricarp!!!

Doricarp 2010.11.06. 12:24:42

Kedves Olmi!
Először is, nagyon tetszik a profil képed :)
Másodszor pedig, nagyon köszönöm a biztató szavakat, remélem kegyesek lesznek hozzám a szilánkfogúak és sikerül majd egy két szép csukeszt a fényképezőgép lencséje elé csábítanom egy két perc erejéig. Ha van valami újdonság, azonnal beszámolok :)
De ha bárki szeretné megosztani élményét, írott vagy kép formátumban, nagyon nagy örömmel veszem ha feltölti a blogra!
Feszes zsinórt kívánok Neked Olmi és köszönöm, hogy írtál!
Üdv,
Doricarp :)
süti beállítások módosítása